Spring naar inhoud

Vakantie

augustus 22, 2011

Stille tijden breken aan. De site gaat migreren, en wij ook. Naar Frankrijk. De boel is gepakt, R neemt morgen zijn intrek hier. Lou en Pof verheugen zich op zijn komst, en wij verheugen ons op de wekker : )

Vroeg weg, is het idee. Dan in een keer door. Jiska slaapt op onbekende plekken de eerste nacht vaak zo beroerd, dat een overnachting om de reis te breken ons niet aantrekkelijk lijkt.

Traditiegetrouw doen we aan vakantie-artsenbezoek. Dat is alweer achter de rug. Onze eigen huisarts deze keer. Het kleine deukje in Jiska's duimnagel had zich getransformeerd tot een rode, warme, kloppende etterbult. Het zag en ziet er echt naar uit.

Ondertussen laat ze ons uitsluitend haar meest stralende humeur zien. De ernst van de duim was ons daardoor eigenlijk ook wel een beetje ontgaan. De huisarts wees ons er onverbiddelijk op dat dit behoorlijk ernstig was.

Biotexbadjes en weer antibiotica. En bij koorts acuut naar een arts. Niet de meest ontspannen eerste vakantiedag (na een gelukkig uitermate heerlijk ontspannen weekend, met veel familie en vrienden).

De Franse zon is vast helend. Voor ons allen welteverstaan.

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: