Spring naar inhoud

Op stap

november 26, 2009

Gisteren promoveerde M, een van de getuigen bij ons huwelijk. Wij waren uiteraard van de partij. Tim bij de promotie zelf en wij beiden bij het diner dat daarop volgde.

Het wat intiem, warm en erg gezellig. Wat een prestatie, promoveren naast de opleiding tot medisch superspecialist, en ondertussen een bruisend sociaal leven onderhouden.

Super dat Tim en ik erbij konden zijn. Voor het eerst sinds de geboorte samen een avond weg. Ook een beetje spannend. Wieke was logeren bij Opa en Oma. Heerlijk vindt ze dat. En Opa en Oma ook.

Jiska was bij de bovenburen. Silvio (zie: Aardbewoners) – iets jonger dan Wieke – moest een beetje wennen. Hij hield respectvol afstand, maar was ook nieuwsgierig. En als Jiska huilde, wist hij zich niet zo goed raad. In januari krijgt ook hij een broertje of zusje, alsvast een beetje wennen, kan geen kwaad.

Om half elf kon ik me niet meer bedwingen. Ik smste hoe het ging. Snel kreeg ik antwoord. Jiska lag in de armen van de bovenbuurvrouw te slapen. Op de bolle buik. Ook daar was het intiem, warm en gezellig dus.

One Comment
  1. Leuke manier van wennen, oppassen op de kleine van de buren. En handig voor jullie, zulke lieve buren die wel eventjes willen oefenen met Jiska zodat jullie samen weg kunnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: