Spring naar inhoud

Verlof….

september 18, 2009

Vandaag de laatste dag op mijn werk. Nu verlof, lang verlof. Morgen naar Schiermonnikoog. Nog even twee weekjes alleen met Tim en Wieke. Alleen de Plouf ontbreekt, maar voor de Plouf wordt gelukkig thuis goed gezorgd.

Schier. Ontzettend veel zin in. Heerlijk op een eiland. Terugblikken en vooruitkijken. Zo veel gebeurd het afgelopen jaar. In alle opzichten. Wieke natuurlijk, maar ook een nieuwe baan, een hele andere, in een andere stad.

Nog geen jaar in die nieuwe baan dus en nu alweer verlof. Een beetje vervreemdend is het wel. Koffie met taart voor het tijdelijk afscheid. Er kwam een mand op tafel. Vol met kaartjes en cadeautjes. Veel te gek en veel te lief. Ook fantastisch natuurlijk. Nog niet weg, zie ik er alweer naar uit om weer te beginnen.

Maar eerst Schier, dan (hoop ik) nog even thuis verlof genieten en dan Stampertje. Ik ben zo nieuwsgierig. Helemaal als ik dat kleine lijfje in mijn buik voel bewegen.

From → Wieke 3 jaar

One Comment
  1. Veel plezier op Schier (hé, dat rijmt…) en met de rest van je verloftijd. Ennuh, lekker genietn van die laatste intieme momenten met Stampertje nog in je buik.
    Leuk dat je collega’s zo’n hartelijk afscheid voor je hadden georganiseerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: