Spring naar inhoud

Culinaire ontdekkingstocht

maart 24, 2009

Vakantie is ook nieuwe dingen ontdekken. Sneeuw, nieuwe mensen, bergen, en heel heel veel nieuwe smaken:

– groene kool gehakttaart met kummel;

– pasta putanesca;

– huisgemaakte indiaase curry met tomatenchutney;

– 10 soorten Franse kaas;

– losse olijven;

– kipperagout met verse dragon.

Het ging er allemaal in. Soms na lang onderzoek, soms hap slik weg en een beteuterde blik als het op was.

Gelukkig heeft thuis ook veel te bieden. Kom in Frankrijk maar om een heerlijke haring van Kras!

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: