Spring naar inhoud

Dagboeken en weblogs…

mei 6, 2008

Als kind heb ik eindeloos vaak geprobeerd een dagboek bij te houden. Nooit gelukt. Niet in de tijd dat mijn dagboek Kassiopeia heette (naar de schildpad in het prachtige boek Momo en de tijdspaarders) en niet toen de naam Kitty was (dagboek van Anne Frank, gevoel voor melodrama had ik wel als kind).

In 2008 is het equivalent van een dagboek een weblog. Volgens mijn broer de psychiater uitsluitend voorbehouden aan mensen met een narcisitische persoonlijkheidstoornis. Een zekere mate van exhibitionisme lijkt mij ook onontbeerlijk.

Ik heb alleen een geldig excuus…Sinds 26 april 2008 ben ik moeder. Alle clichés zijn waar. En ik wil iedereen vertellen hoe fantastisch Wieke is. Het schijnt over te gaan….

Img_5155

 

 

 

 

 

 

29 oktober 2009: Ik dacht dat het overging….maar het gaat niet over. Het wordt alleen maar leuker. Er is steeds meer te vertellen. Helemaal sinds vandaag. Niet alleen wil ik vertellen hoe fantastisch WIEKE is. Ook moet iedereen weten hoe fantastisch JISKA is.

Img_2116

Ooit (ik denk in 2011) hoorde ik een moeder van drie over haar derde zeggen: wat een toegift. Sindsdien sluimerde het verlangen naar onze toegift. Nu is hij er sinds 19 juni 2014…Loren. Kijk maar:

Loren dag 1

From → Geen categorie

2 reacties
  1. Ik houd van jullie allemaal . Heel veel

  2. Wat een leuke site! Lieve groetjes en tot snel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: